Jaimie van Sikkelerus mist Cadwell Park door knie operatie

 In BRITISH SUPERSPORT CHAMPIONSHIP

Jaimie van Sikkelerus heeft het afgelopen weekend niet deel kunnen nemen aan de British Superbike wedstrijd op zijn favoriete baan op Cadwell Park.

Drie weken geleden is Jaimie geopereerd aan beide knieën en zit met beide benen in een gips koker. Zijn knieschijven zijn naar beneden gezet en sommige kruisbanden zijn ingekort. Dit was noodzakelijk omdat de knieschijf op plaatsen kwam waar die niet thuis hoorden. Ook ging zijn knie hierdoor tijdens het racen op slot.

Jaimie heeft de operatie gelijk laten uitvoeren omdat de pijn en onzekerheid te erg waren om door te gaan in de wedstrijden. Jaimie heeft de wedstrijd op Cadwell Park gemist maar zal waarschijnlijk ook de volgende in Oulton Park missen. Jaimie doet er alles aan om deze wedstrijd mee te kunnen doen maar dat zal moeilijk worden na zo’n operatie.

Het team gaat er vanuit dat Jaimie er bij de wedstrijd in Donington Park weer terug bij is. Jaimie is elke dag bezig om weer fit te worden en hoopt dat hij zonder pijn zal kunnen strijden in de Superbike klasse.

We houden jullie op de hoogte.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search